Δισκογραφία

Δισκογραφία & συμμετοχές

 2003: «Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα» - (Καθρέφτης)

2004: «Οι Μεθυστάνες παρουσιάζουν τους Μνηστήρες» - (Καθρέφτης)

2004: «Γιάννης Νικολάου και η μπάντα του δρόμου» -(Vinilio Productions)

2004: «Όταν αλλάζει ο καιρός» - Αγνή (Καθρέφτης)

2005: «Ακρογιαλιά ακρογιαλιά» - Βαγγέλης Παρούσης (Καθρέφτης)

2005: «Οι άγγελοι του έρωτα» - Παντελής Θαλασσινός – (MBI)

2005: «Ποια μάτια» - (Polymusic)

2006: «Μου χρωστάς μια αγάπη ουρανέ» - (Καθρέφτης)

2007: «Ο Μερακλής» - Βαγγέλης Παρούσης (Καθρέφτης)

2008: «DROM» - Νικολέττα Αναστασίου

2008: «Πράγματα απλά» - Σπ. Πάτρας, Ειρ. Τουμπάκη, Κ. Μήτσιος

2008: «Η αγάπη είναι γιορτή» - Πυξίδα

2008: «Δε φταίω εγώ που μεγαλώνω» - Γ.Νικολάου

2008: «Καλοκαιρινός αέρας» - (Μετρονόμος)

2008: «Anthologies of Greek music, Greek Bouzouki, Greek Composers» - (ATP productions)

2008: «Secret love» - Γεωργία Νταγάκη

2009: «Profundamente» - Janet Kapouya

2009: «Πέφτω ψηλά» - Νίκος Ζιώγαλας

2009: «Κυριακάτικες Μπαλλάντες» - Βασίλης Βλάχος

2010: «Ταξιδεύουν τα στιχάκια μου» - Φώτης Σώλος

2010: «Δεν είν’ ο κόσμος αδειανός» - Τάσος Ζαφειρίου, Μιχάλης Μπουρμπούλης

2011 «Ντεσπεράντο» - Φοίβος Οικονομίδης

2012 «Βαθιά νερά» - Mingrelia

2014 «Ρομάντσα» - Νίκος Συκιώτης

2016 «Βήματα είν΄ η ζωή μας» - Τάσος Ζαφειρίου

Τάσος Ζαφειρίου - Βήματα είν΄ η ζωή μας

Τάσος Ζαφειρίου - Βήματα είν΄ η ζωή μας
slide vimataΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΗΧΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ, παρουσιάζει την δημιουργία τού τραγουδοποιού Τάσου Ζαφειρίου με τον ποιητή Μιχάλη Μπουρμπούλη με τίτλο "Βήματα είν΄ η ζωή μας".
 Μετά από την πρώτη τους συνεργασία στο CD “Δεν είναι ο κόσμος αδειανός”, και με μία ακόμη ενδιάμεση στάση στο, τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη “Πατρίδα μου” σε στίχους Μιχάλη Μπουρμπούλη, που ο Τάσος Ζαφειρίου διασκεύασε και τραγούδησε στην συλλογή ‘’Ξαναδιαβάζοντας τον Μίκη Θεοδωράκη΄΄, η δημιουργία "Βήματα είν΄ η ζωή μας" αποτελεί την νέα τους συνεργασία με τραγούδια που θίγουν ουσιαστικούς προβληματισμούς για την σημερινή πραγματικότητα. Η νέα αυτή δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί σε συσκευασία βιβλίου CD. Μαζί με τον συνθέτη τραγουδούν ο Βασίλης Λέκκας και η πρωτοεμφανιζόμενη Δέσποινα Ραφαήλ.

Διαβάστε περισσότερα: Τάσος Ζαφειρίου - Βήματα είν΄ η ζωή μας

porn Porn